Tilbakestille HTC Rhyme

Foreta en fabrikktilbakestilling for å føre HTC Rhyme tilbake til opprinnelig tilstand før første gang du slo den på.

Hvis du gir HTC Rhyme videre til noen andre, eller hvis HTC Rhyme har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du foreta en tilbakestilling til fabrikkdata (også kalt en hard tilbakestilling). En fabrikktilbakestilling bør du ikke foreta uten å ha tenkt deg nøye om. Den vil slette alle dine data og tilpassede innstillinger permanent og vil fjerne eventuelle programmer du har lastet ned og installert. Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.

Utføre en fabrikktilbakestilling via innstillinger

Den mest praktiske måten å foreta en fabrikktilbakestilling på er via innstillingene.

1. På startskjermbildet trykker du på og klikker deretter på Innstillinger.
  2. Klikk på Lagringsområde > Fabrikkinnstillinger.
  3. Klikk på Nullstill telefonen, og klikk deretter på Fjern alt.

Utføre en fabrikktilbakestilling ved hjelp av maskinvareknappene

Hvis du ikke kan slå på HTC Rhyme eller få tilgang til innstillinger, kan du likevel utføre en fabrikktilbakestilling ved å bruke maskinevareknappene på HTC Rhyme.

1. Trykk på og hold VOLUM NED-knappen og trykk deretter kort på AV/PÅ-knappen.
  2. Vent på at skjermbildet med de tre Android-bildene vises, og slipp deretter VOLUM NED-knappen.
  3. Trykk på VOLUM NED for å velge FABRIKKTILBAKESTILLING, og trykk deretter på AV/PÅ-knappen.