Innstillinger på HTC Rhyme

Kontroller og tilpass telefoninnstillinger på skjermbildet Innstillinger.
På startskjermbildet trykker du på og klikker deretter på Innstillinger.
Gjør personlig
Gjør HTC Rhyme helt spesiell med de forskjellige alternativene for personlig tilpasning.
Trådløse nettverk
Sett opp trådløse tilkoblinger, for eksempel Trådløsnett, datatilkobling og Bluetooth, aktiver flymodus og andre ting.
Amulett
Velg hva slags varslinger amuletten skal tennes for.
Ring
Sett opp ringetjenester som talepost, viderekobling, samtale venter og nummervisning.
Lyd
  • Velg lyder du vil bruke til telefonringetoner og varslinger.
  • Juster medieavspillingsvolum.
  • Sett til lavere ringevolum når du flytter HTC Rhyme mens den ringer, få telefonen til å ringe høyere når den ligger i en veske eller lomme, og slå på høyttalertelefonen når du legger telefonen over på siden.
Skjerm
Angi visningsinnstillinger som automatisk skjermretning, lysstyrke, skjermtidsavbrudd og andre ting.
Kontoer og synkronisering
  • Logg inn eller ut av sosiale nettverkskontoer, Google-kontoen og Exchange ActiveSync-kontoen.
  • Du kan også håndtere synkronisering og andre innstillinger for kontoene dine.
Plassering
Velg kildene du vil bruke til å fastslå plasseringen din.
Søk
Velg elementer som skal inkluderes når du foretar et søk på telefonen, og angi Google-søkealternativer.
Personvern
  • Velg automatisk sikkerhetskopiering av enkelte innstillinger på telefonen (f.eks. Trådløsnett-passord eller bokmerker) til Google-servere ved bruk av Google-kontoen slik at du kan gjenopprette dem ved behov.
  • Hvis du ikke ønsker tapte anrop og din mottatte tekstmelding vises på den låste skjermen, fjerner du merket for Vis meldingstekst.
Koble til PC
  • Angi en standard USB-tilkoblingstype du vil bruke hver gang du kobler HTC Rhyme til datamaskinen.
  • Du kan også merke av for Spør meg for å sette HTC Rhyme til alltid å vise skjermbildet for valg av USB-tilkoblingstype.
Sikkerhet
Angi en skjermlås, aktiver SIM-kortlåsen eller administrer lagring av påloggingsdetaljer.
Strøm
  • Slå på strømsparing for å bytte automatisk til strømsparingsmodus når batterinivået går ned til det angitte nivået.
  • Et annet strømsparingsalternativ er å velge Aktiver hvilemodus. Dette vil slå av automatisk synkronisering av data i online-kontoene dine.
Applikasjoner
  • Administrer kjørende applikasjoner, flytt applikasjoner til og fra lagringskortet, sjekk hvor mye lagringsplass som brukes av applikasjoner, og installer eller avinstaller programmer.
  • Velg hvor mye ledig minne som skal finnes før du blir varslet om lite minne.
Lagring
  • Kontroller tilgjengelig plass på det interne lagringsområdet og lagringskortet ditt.
  • Fra dette skjermbildet må du demontere lagringskortet før du fjerner det fra HTC Rhyme.
  • Slett lagringskortet hvis du vil starte på nytt og ikke behøver å lagre innholdet. Du må demontere lagringskortet før du kan slette det.
  • Tøm hurtigbufferen som brukes av applikasjoner, flytt eller avinstaller applikasjoner hvis HTC Rhyme har lite minne.
  • Du kan også foreta en fabrikktilbakestilling.
Dato og tid
  • Angi datoen og klokkeslettet, tidssonen og dato- eller klokkeslettformatet.
  • Velg klokkeslett- og datoformatet som egner seg.
Språk og tastatur
Angi operativsystemets språk og region. Du kan også angi alternativer for skjermtastatur.
Tilgjengelighet
Bruk disse innstillingene når du har lastet ned og installert et tilgjengelighetsverktøy, for eksempel en skjermleser som gir stemmetilbakemelding. Du kan slå tilgjengelighetsfunksjoner eller -tjenester av eller på.
Talekommando og -styring
Sett opp alternativer for taleinndata. Hvis du har installert en tekst-til-tale-applikasjon, kan du også bruke denne til å angi tekst-til-tale-innstillinger.
Om telefonen
  • Slå av eller på planlagte søk etter programvareoppdateringer, eller se etter oppdateringer manuelt.
  • Slå Fortell HTC av eller på. Når dette alternativet er aktivert, bidrar du med informasjon til oss hvis HTC Rhyme får et teknisk problem.
  • Vis forskjellig informasjon om HTC Rhyme, for eksempel type mobilnettverk, signalstyrke, batterinivå med mer.