Kryptere data på HTC Rhyme

Du kan kryptere data som for eksempel onlinekontoer, innstillinger og annen informasjon.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker deretter på Innstillinger.
  2. Klikk på Lagringsområde.
  3. Under Internt lagringsområde klikker du på Lagringskryptering.
  4. Angi et passord og klikk på OK. Krypteringsprosessen starter.
Hvis du vil stoppe kryptering av ny informasjon på HTC Rhyme, fjerner du merket for Lagringskryptering.