Beskytte HTC Rhyme med et skjermlåsmønster, en PIN-kode eller et passord

Beskytte HTC Rhyme med et skjermlåsmønster, en PIN-kode eller et passord

Beskytt din personlige informasjon og forhindre at andre bruker HTC Rhyme uten din tillatelse ved å angi et skjermlåsmønster, en PIN-kode eller et passord.

Skjermlåsen vil bli avspurt hver gang HTC Rhyme slås på, eller når den har vært inaktiv en viss periode.

1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Sett opp skjermlås.
  3. Klikk på ett av følgende:
    Ingen Deaktiver skjermlåsen du har opprettet tidligere.
    Mønster Angi et skjermlåsmønster ved å følge skjerminstruksjonene.
    PIN-kode Angi et numerisk passord på minst fire sifre.
    Passord Angi et alfanumerisk passord.
  4. På skjermbildet Sikkerhet klikker du på Lås telefon etter og angir perioden med inaktivitet du kan tillate før skjermen blir låst.
    Tips: Du kan også fjerne merket for Bruk synlig mønster eller Synlige passordsikkerhetsskjermen hvis du ikke vil at skjermlåsmønsteret skal vises mens du tegner det på skjermen.

Endre skjermlåsen

1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Endre skjermlås.
  3. Angi din gjeldende skjermlås for å bekrefte at du vil endre den.
  4. Velg en annen skjermlåstype, skriv inn det nye mønsteret, PIN-koden eller passordet. Eller klikk på Ingen hvis du ikke vil bruke en skjermlås.

Glemt skjermlåsmønsteret?

Hvis du har glemt skjermlåsmønsteret, har du opptil fem forsøk på å prøve å låse opp HTC Rhyme.

Hvis du mislykkes, kan du låse opp HTC Rhyme ved å angi brukernavn og passord for Google-kontoen din.

1. Angi låsemønsteret på opplåsingsskjermbildet.
  2. Etter det femte forsøket blir du bedt om å vente i 30 sekunder. Klikk på OK.
  3. Hvis skjermen er av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå den på igjen, og låser opp skjermen.
  4. Klikk på knappen Glemt mønster? når den vises.
  5. Skriv inn brukernavn og passord for Google-kontoen, og klikk på Logg inn. Du blir deretter bedt om å opprette et nytt skjermlåsmønster. Hvis du ikke vil gjøre det lenger, klikker du på Avbryt.