Sende informasjon ved hjelp av Bluetooth

Du kan bruke Bluetooth til å sende informasjon fra HTC Rhyme til en annen Bluetooth-aktivert enhet, for eksempel en telefon eller notisbokdatamaskin. Du kan sende følgende typer informasjon, avhengig av enheten du sender til:
  • Bilder og videoer
  • Kalenderhendelser
  • Kontakter
  • Lydfiler
Viktig: eFør du begynner, setter du mottaksenheten i synlig modus. Du må kanskje også sette den til ​“‍Motta stråler” eller ​“‍Motta filer”. Se enhetens dokumentasjon hvis du vil ha instruksjoner om mottak av informasjon om Bluetooth.
  1. HTC Rhyme åpner du applikasjonen som inneholder informasjonen eller filen du vil sende.
  2. Følg trinnene for typen element du vil sende:
    Fotografier og videoer du har tatt Etter fotografering eller filming går du til Kamera-forhåndsvisningsskjembildet, klikker på og klikker på Bluetooth.
    Fotografier eller videoer
    1. Velg et album i Galleri-applikasjonen.
    2. Klikk på Del > Bluetooth.
    3. Velg fotografiene og videoene du vil dele, og klikk på Neste.
    Kontakt
    1. I Kontakt-applikasjonen klikker du på en kontakt for å vise kontaktens detaljer.
    2. Trykk på og klikk på Send kontakt.
    3. Klikk på pil ned-ikonet og velg Bluetooth.
    4. Velg hvilke detaljer du vil dele, og klikk på Send.
    Kalenderavtale eller -hendelse I dags-, dagsorden- eller ukevisning trykker du på og holder hendelsen og klikker deretter på Videresend > Bluetooth.
    Musikkspor
    1. Mens sporet vises på Musikk-applikasjonens skjermbilde Spilles nå, klikker du på > Del > Del fil.
    2. Klikk på Bluetooth.
    Taleopptak På hovedskjermbildet for Taleopptak klikker du på og klikker deretter på Bluetooth.
  3. Slå på Bluetooth hvis du blir bedt om å gjøre det.
  4. Hvis du ikke har paret med mottaksenheten tidligere, klikker du på Søk etter enheter.
  5. Klikk på navnet til mottaksenheten.
  6. Hvis du blir spurt, godtar du paringsanmodningen på HTC Rhyme og på mottaksenheten. Angi det samme passordet eller bekreft det automatisk genererte passordet på begge enheter.
  7. På mottaksenheten godtar du filen.

Hvor sendt informasjon blir lagret

Når du sender informasjon ved hjelp av Bluetooth, avhenger lagringsplasseringen av typen informasjon og mottaksenheten.

Hvis du sender en kalenderhendelse eller kontakt, blir elementet normalt lagt til direkte i det tilsvarende programmet på mottaksenheten. Hvis du for eksempel sender en kalenderhendelse til en kompatibel telefon, vises hendelsen i telefonens kalenderapplikasjon.

Hvis du sender en annen filtype til en Windows-datamaskin, blir den vanligvis lagret i Bluetooth Exchange-mappen i dine personlige dokumentmapper.

• På Windows XP kan banen være: C:\Documents and Settings\[your username]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • På Windows Vista kan banen være: C:\Users\[ditt brukernavn]\Documents
  • I Windows 7 kan banen være: C:\Brukere\[ditt brukernavn]\Mine dokumenter\Bluetooth Exchange-mappen

Hvis du sender en fil til en annen enhet, kan den lagrede plasseringen avhenge av filtypen. Hvis du for eksempel sender en bildefil til en annen mobiltelefon, kan den lagres i en mappe kalt ​“‍Bilder”.