Grunnleggende om Bluetooth

Slå Bluetooth av eller på

1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Trådløse nettverk.
  2. Merk av eller fjern merket for Bluetooth.
Det er enda enklere å slå Bluetooth av eller på ved hjelp av Bluetooth-widgeten på startskjermbildet.
Merk: Slå av Bluetooth når det ikke er i bruk. Du må også slå av på steder der en trådløs enhet er forbudt, for eksempel om bord på fly og på sykehus.

Endre navn på enheten

Enhetsnavnet identifiserer HTC Rhyme for andre enheter.

1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Trådløse nettverk.
  2. Klikk på Bluetooth-innstillinger.
  3. Hvis Bluetooth ikke er avmerket, merker du av for alternativet for å slå på Bluetooth.
  4. Klikk på Enhetsnavn.
  5. Skriv inn det nye navnet for HTC Rhyme i dialogboksen, og klikk på OK.