Bruke HTC Rhyme som en trådløs ruter

Del datatilkoblingen med andre enheter ved å gjøre om HTC Rhyme til en trådløs ruter.

Kontroller at datatilkoblingen på HTC Rhyme er slått på før du bruker den som trådløs ruter.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Trådløse nettverk.
  2. Klikk på Innstillinger for portabelt Wi-Fi hotspot.
  3. Angi et navn på ruter eller bruk standard-ruternavnet.
  4. Velg typen Sikkerhet, og angi passordet (nøkkelen) for den trådløse ruteren. Hvis du valgte Ingen i Sikkerhet, trenger du ikke å angi et passord.
    Merk: Passordet er nøkkelen som andre personer må angi på sin enhet for å koble til og bruke HTC Rhyme som en trådløs ruter.
  5. Merk av for Portabelt Wi-Fi hotspot for å slå på den trådløse ruteren.

HTC Rhyme er klar til å brukes som en trådløs ruter når du ser på statuslinjen.