Bruke HTC Rhyme som modem (USB-tilknytning)
Innstillinger og tjenester

Bruke HTC Rhyme som modem (USB-tilknytning)

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk Internett-tilkoblingen på HTC Rhyme for å koble til Internett.
Viktig:
  • SIM-kortet må være satt inn i HTC Rhyme før du kan bruke datatilkoblingen.
  • Hvis du vil bruke HTC Rhyme som modem, må du installere HTC Sync på datamaskinen først.
  • Du må ha en godkjent dataplan for kontoen fra mobiloperatøren for å bruke denne tjenesten.
  1. Kontroller at datatilkoblingen på HTC Rhyme er slått på.
  2. Koble HTC Rhyme til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Velg en tilkoblingstype velger du USB-tilknytning og klikker på Ferdig.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-connections_internet-tethering