Justere innstillinger for inndata

Åpne innstillinger for berøringsinndata ved å gjøre ett av følgende:
  • På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Språk og tastatur > Berøringsinndata.
  • På skjermtastaturet klikker du på språk-tasten (for eksempel på hvis du bruker engelsk tastatur i øyeblikket). På menyen med alternativer for Internasjonalt tastatur klikker du på Innstillinger.
    Merk: Du må ha mer enn to tastaturspråk valgt før du kan gå inn på innstillinger for berøringsinndata ved hjelp av språktasten.
Tastaturtyper
Velg tastaturoppsettet du vil bruke.
Internasjonalt tastatur
Legg til eller fjern språk fra listen over språk for skjermtastaturet.
Tospråklig prediksjon
Velg et sekundært tastaturspråk du vil bruke.
Tekstinntasting
  • Slå på eller av prediktiv tekst, stavekontroll og prediktiv skriving.
  • Aktiver lyd eller vibrering når du taster.
  • Kalibrer presisjonen til berøringstastaturet.
Opplæring
Lær hvordan du bruker skjermtastaturet med det interaktive opplæringsprogrammet:
Spor tastatur
Slå på sporingstastatur og angi alternativer når du sporer for å legge inn tekst.
Personlig ordliste
Legg til, rediger eller fjern ord i den prediktive tekstordlisten.