Legge inn tekst ved å spore
Innstillinger og tjenester

Legge inn tekst ved å spore

I stedet for å klikke på tastene på skjermtastaturet kan du "‍spore"‍ for å skrive inn ord.
Viktig: Sporprediksjon i Innstillinger > Språk og tastatur > Berøringsinndata > Spor tastatur må velges for at du skal kunne bruke sporingstastaturet.
Når du skal spore, skyver du fingeren på skjermtastaturet for å legge inn ordene. Hvis du for eksempel vil skrive ​“‍the”, plasserer du fingeren på ​“‍t”-tasten og sporer ordet (ved å skyve fingeren) ​“‍the” på skjermtastaturet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme