Legge inn tekst ved å snakke

Ingen tid til å skrive? Prøv å uttale ordene for å legge dem inn i de fleste tekstfelt som lar deg bruke skjermtastaturet.
Viktig:
  • Først må du sørge for å merke språket du skal bruke i innstillingene for Talekommando og -styring settings.
  • Fordi HTC Rhyme bruker Googles talegjenkjenningstjeneste, må du være koblet til Internett for å legge inn teksten ved å snakke.
  1. Trykk og hold på språktasten. HTC Rhyme gir deg klarsignal til å snakke.
  2. Fortell HTC Rhyme hva du vil ha skrevet inn.

Angi taleinndataspråket

1. Fra startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Talekommando og -styring > Innstillinger for talegjenkjenning.
  2. Klikk på Språk og velg ønsket språk.
    Merk: Tilgjengelige språk avhenger av taleinndataspråkene som støttes av Google.