Laste ned kart eller kjøpe tjenester

Du kan også laste ned kart gratis eller kjøpe premium-tjenester som navigering, sikkerhetskameraer og taleinstruksjoner avkjøring for avkjøring.
  1. På enhetspanelet klikker du på Locations og klikker deretter på -knappen.
  2. Klikk på Hent flere kart og lisenser.
  3. På venstre side av vinduet Navigering i butikk klikker du på typen innhold du vil laste ned, og velger et land.
  4. I avsnittet Ekstra kartfunksjoner kan du velge ett eller flere navigeringsprodukter du vil laste ned eller kjøpe. Når du kjøper navigeringsprodukter, må du også se på varigheten av lisensen til å bruke av det nedlastede innholdet.
  5. Klikk på Legg til i handlekurv .

Sjekke produkter eller lisenser

1. Klikk på Handlevogn for å vise handlevognen.
  2. Gjennomgå elementene du har valgt og den totale kjøpesummen.
  3. Klikk på Sjekk ut.
  4. Skriv inn din e-postadresse og fakturaopplysninger (hvis du valgte et premium navigeringsprodukt).
  5. Ta deg tid til å gjennomgå avtalen, og klikk deretter på Jeg godtar betingelsene og vilkårene for å fortsette.
  6. Klikk på Gjennomgå kjøp, og sjekk listen over elementer du har valgt, e-postadressen din og faktureringsinformasjonen en gang til.
  7. Når alt stemmer, klikk på Bekreft og last ned. Fremdriften i nedlastingen av de valge kartene vil vises på enhetspanelet.