Installere en applikasjon fra datamaskinen til HTC Rhyme

Hvis du har applikasjonsfiler (*.apk) på datamaskinen, kan du bruke HTC Sync til å installere dem på HTC Rhyme. Vi anbefaler på det sterkeste at du bare installerer applikasjoner du stoler på.
Merk: Før du begynner, må du kontrollere at HTC Rhyme er innstilt for å tillate at applikasjoner fra datamaskinen installeres på HTC Rhyme. Hvis du vil gjøre dette, trykker du på mens du er på startskjermbildet, klikker på Innstillinger > Applikasjoner og merker av for Ukjente kilder.
  1. På enhetspanelet klikker du på Oversikt.
  2. Klikk på Applikasjonsinstallerer.
  3. Søk etter applikasjonsfilen på datamaskinen din, og klikk deretter på Åpne. Installeringsprosessen starter på HTC Rhyme.
  4. Undersøk skjermbildet på HTC Rhyme for å se om det finnes flere instruksjoner for å fullføre installeringen.
  5. Etter at installasjonen er fullført, kan du klikke på Koble fra.
  6. Fjern HTC Rhyme sikkert ifølge kravene fra operativsystemet.