Bli kjent med arbeidsområdet

På enhetspanelet kan du angi synkroniseringsalternativer, se den generelle informasjonen om HTC Rhyme, sjekke brukt og tilgjengelig plass på lagringskortet og starte synkronisering.
Merk: De tilgjengelige kategoriene og alternativene avhenger av enheten du har koblet til datamaskinen.
  • Klikk på en kategori av elementer for å se synkroniseringsalternativene på høyre side av enhetspanelet.

Klikking på Oversikt viser grunnleggende informasjon om programvare og bruk av lagringskortet. Du har mulighet til å endre navnet på HTC Rhyme eller installere tredjeparts applikasjoner på HTC Rhyme.

• Synkroniser nå-knappen lar deg begynne å synkronisere kategorier og alternativer du har valgt.
  • Linjen for beregnet lagringslass ved siden av Synkroniser nå-knappen viser deg den beregnede plassen på lagringskortet som vil bli brukt når nye elementer blir synkronisert og lagt til på HTC Rhyme.