Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av HTC Rhyme
Innstillinger og tjenester

Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av HTC Rhyme

1. Koble HTC Rhyme til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med i esken.
  2. Når HTC Rhyme ber deg om å velge en type USB-tilkobling, klikker du på HTC Sync og klikker på Ferdig. Vent på at HTC Sync gjenkjenner HTC Rhyme.
  3. På skjermbildet for enhetsoppsett skriver du inn et navn på HTC Rhyme.
  4. Klikk på Lagre. Enhetspanelet åpnes.
Tips: Hvis du vil endre navnet på telefonen HTC Rhyme senere, klikker du på Oversikt > Enhetsoppsett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme