Om HTC Sync

Du har nå nye feriefotografier på HTC Rhyme mens forretningskalenderen er på datamaskinen. Hvorfor ikke gjøre disse filtypene og informasjonen tilgjengelig på begge enheter?
Med HTC Synckan du:
  • Synkronisere kontakter mellom Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows -kontakter på datamaskinen og HTC Rhyme.
  • Synkroniser kalenderhendelser mellom Outlook eller Windows -kalenderen på datamaskinen og HTC Rhyme.
  • Ta med deg fotografier, videoer, dokumenter, sanger og spillelister til HTC Rhyme og ha glede av dem mens du er på farten.
  • Enkelt importere dine fangede fotografier og videoer fra HTC Rhyme til datamaskinen.
  • Lagre de samme bokmerkene både på nettleseren til datamaskinen og HTC Rhyme.
  • Bruke datamaskinens Internett-tilkobling til å laste ned kart og nyttige tilleggstjenester til applikasjonen Locations.
  • Installere tredjeparts mobiltelefonapplikasjoner (ikke nedlastet fra Android Market) fra datamaskinen.
Merk:
  • Du må ha et lagringskort satt inn i HTC Rhyme for å kunne synkronisere multimediefiler, kart og dokumenter.
  • De tilgjengelige kategoriene og alternativene avhenger av enheten du har koblet til datamaskinen.