Spille inn stemmen din

Ikke bare tenk høyt. Bruk Taleopptak til å fange tankene dine raskt. Du kan også innspille stemmen din og angi den som ringetone.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Taleopptak.
  2. Hold mikrofonen nær munnen.
  3. Bank på for å bevynne å oppta et stemmeklipp.
    Merk: Taleopptak kan kjøre i bakgrunnen mens du gjør andre ting på HTC Rhyme, unntatt når du åpner andre applikasjoner som også bruker lydfunksjoner. Hvis du vil gå tilbake til Taleopptak-skjermbildet, skyver du varslingspanelet åpent og klikker på Taleopptak.
  4. Bank på for å stoppe innspillingen.
  5. Skriv inn et navn på taleopptaket og klikk på Lagre.
  6. Når du skal spille av taleopptaket, klikker du på .
  7. Hvis du vil vise alternativer for deling, sletting eller navneendring av taleopptaket, trykker du på .

Dele et stemmeklipp

1. På skjermbildet Taleopptak klikker du på .
  2. Trykk på og hold taleopptaket du vil dele, og klikk på Del.
  3. Fra de tilgjengelige alternativene velger du hvordan du vil dele taleopptaket.

Angi et stemmeklipp som ringetone

1. På skjermbildet Taleopptak klikker du på .
  2. Trykk på og hold taleopptaket du vil bruke som ringetone, og klikk på Bruk som ringetone.