Laste opp filer til Dropbox
APPER OG FUNKSJONER

Laste opp filer til Dropbox

Ta med deg filene dine mens du flytter på deg. Uansett hva slags dokument, video eller fotografi du laster opp fra HTC Rhyme ved hjelp av Dropbox, vil det også oppdatere webkontoen din og andre enheter du har installert Dropbox på.
Viktig:
  • Du må opprette eller logge deg på Dropbox-kontoen for å begynne å bruke applikasjonen.
  • Hvis du vil laste opp dokumenter, må du ha en filbehandlingsapplikasjon installert på HTC Rhyme. Se www.dropbox.com hvis du vil ha detaljer.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Dropbox.
  2. Velg eller opprett mappen der du skal laste opp filen.

Når du skal opprette en ny mappe, trykker du på og klikker på Ny > Mappe.

3. Trykk på og klikk på Last opp.
  4. Velg en filtype, og bla etter filen du vil laste opp.
Tips: Du kan også laste opp filer direkte mens du er i Galleri eller Musikk. Du behøver bare å trykke på og holde filen, og deretter klikke på Del > Dropbox.

Så snart du har lastet opp filen til Dropbox, kan du dele den med andre. Trykk på og hold filen, og klikk på Del > Del en kobling eller Del denne filen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme