Arbeide på dokumenter

Må du jobbe litt med en rapport mens du er på farten? Bruk Polaris Office til å vise og redigere Microsoft Office Word- (.doc og .docx), Microsoft Office Excel- (.xls og .xlsx), Microsoft Office PowerPoint- (.ppt, .pps og .pptx), og vanlige tekstfiler (.txt) enkelt og raskt.

Vise et dokument

1. På startskjermbildet klikker du på > Polaris Office.
  2. På hovedskjermbildet i Polaris Office klikker du på filen du vil åpne.
  3. La fingeren gli på skjermen for å panorere eller gå gjennom sidene.
  4. Hvis du vil zoome inn eller ut, så spre eller klyp sammen tommelen og pekefingeren over siden.
  5. Hvis du vil vise i landskapsmodus, så snu HTC Rhyme på siden.
  6. Trykk på for å vise alternativer for lagring eller utskrift av filen, blant annet.

Opprette et dokument

1. På startskjermbildet klikker du på > Polaris Office.
  2. På hovedskjermbildet i Polaris Office trykker du på og klikker på Ny.
  3. Velg en filtype du vil opprette.
  4. Begynn å legge inn tekst.
  5. Når du er ferdig, trykker du på og klikker på Lagre (eller Mer > Lagre som) for å beholde endringene.

Redigere et dokument

1. På startskjermbildet klikker du på > Polaris Office.
  2. På hovedskjermbildet i Polaris Office klikker du på filen du vil redigere.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis filen er et Microsoft Office Word-, et Microsoft Office PowerPoint- eller vanlig tekstdokument, trykker du på > Rediger.
    • Hvis filen er et Microsoft Office Excel-dokument, klikker du på en celle og angir endringene i tekstboksen. Hvis du vil velge et annet regneark, trykker du på > Regneark.
  4. Når du er ferdig med endringene, trykker du på og klikker på enten Lagre eller Lagre som.