Lese nyhetsfeeder

Ikke bli sittende igjen med gårsdagens nyheter. Bruk Nyheter-applikasjonen til å abonnere på nyhetsfeeder som dekker "‍siste nytt"‍, sport, toppblogger og andre ting. Du kan også få oppdateringer basert på bestemte nøkkelord.

Abonnere på nyhetskanaler

Viktig: Du må være logget på en Google-konto før du bruker Nyheter-applikasjonen.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Nyheter.
  2. Klikk på og klikk deretter på Abonnementer > Legg til feeder.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på en kategori som for eksempel Blogger eller Underholdning for å velge mellom populære nyhetsfeeder.

• Klikk på Søk mer hvis du vil søke etter et bestemt nøkkelord eller en feed-URL.

4. Etter at du har valgt kanalen(e) du vil abonnere på, klikker du på Legg til.
Tips: Hvis du vil oppdatere nyhetsartikler på dine kanaler manuelt, trykker du på og klikker på Oppdater.

Legge til et nøkkelord

Finn enkelt frem til interessante artikler ved å legge inn et søkenøkkelord.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Nyheter.
  2. Klikk på og klikk deretter på Mine elementer > Nøkkelord > Legg til nøkkelord.
  3. Skriv inn nøkkelordet, og klikk deretter på Legg til. Det nye nøkkelordet vises i Nøkkelord-listen.
  4. Klikk på nøkkelordet for å vise historier som inneholder det nøkkelordet.

Legg til kontakter du vil følge

Bli oppdatert med historier og kommentarer som deles av dine Google-kontakter.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Nyheter.
  2. Klikk på , og klikk på Personer du følger > Legg til nye venner.
  3. Angi navnet på en Google-kontakt, og klikk på .
  4. Velg kontakten fra søkeresultatene, og klikk på Legg til. Kontakten er oppført under Personer du følger.

Hvis du vil se historier og kommentarer som nylig er delt av en kontakt du følger, klikker du på kontaktens navn under Personer du følger.

Lese en historie

1. På startskjermbildet klikker du på > Nyheter.
  2. På skjermbildet Alle elementer klikker du på en historie du vil lese.
  3. Mens du leser historien, kan du klikke på:
    Klikk på Til
    Merke artikkelen som en favoritt.
    Liker Liker historien.
    Les hele artikkelen Gå til websiden der historien er publisert.
    Del Del en kobling til historien fra de tilgjengelige alternativene.
    Gå til neste eller forrige historie i kanalen.
  4. Trykk på for å se andre alternativer, for eksempel legge til en kommentar eller tagge historien.

Endre oppdateringsplan og innholdsinnstillinger

1. Mens du er i Nyheter-applikasjonen, trykker du på og klikker på Innstillinger (eller Mer > Innstillinger).
  2. Klikk på ett av følgende:
    Kontoer Håndter synkroniseringsalternativer og generelle Nyheter.
    Oppdater når åpnet Oppdater innholdet av kanalene du har abonnert på hver gang du åpner Nyheter-applikasjonen.
    Nyhetsinnhold Vleg hvordan du vil lese nyhetsartikler som standard: enten som et sammendrag eller som en websideartikkel.
    Mobilvisning Hvis du har valgt å vise nyhetsinnholdet som en websideartikkel, velger du å vise websideartiklene optimalisert for mobil visning.

Om Nyheter-widgeten

Bruk Nyheter-widgeten til å lese snutter av historier du abonnerer på, direkte fra startskjermbildet.