Lese e-bøker

Start ditt eget bibliotek med bestselgere og litterære klassikere direkte på HTC Rhyme. Bruk Reader-applikasjonen til å lese og laste ned e-bøker fra Kobo, en online bokhandel.

Vi har inkludert noen e-bøker du kan prøve deg på. Hvis du vil bla etter flere titler fra Kobo, må du være koblet til Internett.

1. På startskjermbildet klikker du på > Reader. På hovedskjermbildet i Reader vil du finne miniatyrbilder av dine nylig leste og nedlastede e-bøker.
  2. Skyv fingeren mot venstre eller høyre over skjermen for å bla gjennom de tilgjengelige e-bøkene. Du kan også klikke på for å bla gjennom disse e-bøkene i listevisning.
  3. Klikk på en e-bok for å åpne den.
  4. Skyv fingeren mot venstre eller høyre for å bla om sidene i e-boken.
  5. Hvis du vil zoome inn eller ut, så spre eller klyp sammen tommelen og pekefingeren over siden.
  6. Hvis du vil vise i landskapsmodus, legger du HTC Rhyme over på siden.
  7. Klikk hvor som helst på skjermen for å bruke disse kontrollene:
    Dra glidebryteren for å gå raskt til en side eller hoppe mellom kapitler.
    Hopp Vis innholdsfortegnelsen og dine sider merket med bokmerke. Du kan også se notatene og uthevingene som du har markert i e-boken.
    Marker Sett bokmerke på siden.
    Skriftstørrelse Endre skriftstørrelsen.
    Del Anbefal e-boken til dine venner. Du kan dele boktittelen i dine sosiale nettverk eller sende den som SMS eller e-post.
  8. Når du er ferdig med å lese, trykker du på for å lukke e-boken.
Merk: Når du åpner en e-bok på nytt, blir du ført til siden du viste sist.

Søke i en e-bok

1. Mens du leser en eBok, trykker du på .
  2. Skriv inn ordet eller ordene du vil søke etter.
  3. Klikk på . Du vil se en liste over kapitler som inneholder samsvar.
  4. Klikk på et kapittel for å forhåndsvise hvor samsvarene forekommer.
  5. Klikk på et samsvar for å gå til siden som inneholder teksten du søker.
Tips: Vil du føre søket videre til Internett? Velg ganske enkelt teksten, og klikk på Hurtigoppslag.

Legge til et notat eller fremheve merket tekst

Har du sett et interessant sitat eller et lite kjent faktum? Ta et notat eller fremhev det.

1. Trykk og hold på et ord, og trekk deretter start- og sluttmarkørene for å velge den omkringliggende teksten.
  2. På popup-linjen:
    Klikk på Hvis du vil
    Fremhev Marker den valgte teksten med din valgte farge.
    Ny merknad

Legg til en kort kommentar eller merknad.

Vise notater og høydepunkter du har opprettet

1. Klikk hvor som helst i eBoken du leser, og klikk på Merknader.
  2. Gå til kategorien Notater eller Høydepunkter for å vise informasjonen du ønsker.

Laste ned en e-bok

Bla i bokhandelen og velg mellom hundrevis av tilgjengelige titler for nedlasting.

Viktig: Du må ha:
  1. Hvis du ikke har logget deg på Kobo- og Adobe ID-kontoer, trykker du på og klikker på Kontoer for å logge på.
  2. På hovedskjermbildet i Reader klikker du på .
  3. I kategorien eBooks fra Kobo gjør du ett av følgende for å finne en bok:
    • Klikk på en kategori for å se tilgjengelige boktitler.
    • Vis flere kategorier. Trykk på , og klikk deretter enten på Bla gjennom eller Oppdag.
    • Trykk på for å finne en bestemt boktittel eller forfatter.
  4. Klikk på e-boken du vil laste ned. Du vil deretter se informasjon som e-bokens pris, et sammendrag og vurderinger.
  5. Klikk på for å plassere ordren.
  6. Oppgi kjøpsdetaljene, og klikk deretter på Kjøp.
  7. Klikk på for å laste ned e-boken. Når nedlastingen er ferdig, vil du finne e-boken i biblioteket.
Tips:
  • Etter at du har brukt Kobo en gang til å kjøpe en e-bok, husker HTC Rhyme faktureringsdetaljene slik at du ikke behøver å legge dem inn neste gang.
  • Hvis du tidligere har kjøpt e-bøker fra Kobo ved hjelp av datamaskinen din, kan du gå til kategorien Tilgjengelig for nedlasting i Reader for å laste dem ned til HTC Rhyme.

Om Min hylle-widgeten

Bruk Min hylle-widgeten til å åpne e-bøker enkelt direkte fra startskjermbildet.