Finne og installere applikasjoner fra Android Market

Android Market er stedet der du finner nye applikasjoner for HTC Rhyme. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk: En Google Checkout-betalingsmetode er påkrevd for å kjøpe en betalt applikasjon. Du blir bedt om å bekrefte en betalingsmetode når du kjøper en applikasjon.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem i HTC Rhyme, kan de trenge tilgang til din personlige informasjon eller visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned applikasjoner som har tilgang til funksjoner eller en vesentlig mengde data på HTC Rhyme. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
Du trenger en Google Checkout-konto for å kjøpe ting på Android Market.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Market.
  2. Gjør hva du vil av følgende for å finne en applikasjon:
    Bla gjennom applikasjonene som presenteres. Klikk på en presentert applikasjon på hovedskjermbildet i Android Market.
    Bla gjennom applikasjoner og spill etter kategorier Klikk på Applikasjoner eller Spill, og rull deretter til venstre eller høyre på skjermen for å filtrere applikasjoner og spill etter KATEGORIER, PRESENTERT, TOPP LEDIG og mer.
    Søke etter en applikasjon Trykk på , angi navnet på eller typen applikasjon du ser etter, og klikk på .
  3. Når du finner applikasjonen du liker, klikker du på den og leser beskrivelsen av den og brukeranmeldelsene.
  4. Hvis du vil laste ned eller kjøpe applikasjonen, klikker du på Last ned (for gratisapplikasjoner) eller prisknappen (for betalte applikasjoner).
  5. Klikk på Godta og last ned eller Godta og kjøp for å godta tillatelsene for applikasjonen og begynne å laste ned og installere applikasjonen.
Merk: Du kan avinstallere en applikasjon for å få refusjon i en begrenset periode etter kjøpet. Hvis du vil vite mer om refusjonspolicyen for betalte applikasjoner, kan du besøke Android Market-hjelpeområdet (http://market.android.com/support).

Åpne en installert applikasjon

Gjør ett av følgende:
  • Hvis du ser dette ikonet på statuslinjen, åpner du Varslinger-panelet og klikker på applikasjonen.
  • På startskjermbildet klikker du på > Market. Trykk på og klikk på Mine applikasjoner. På skjermbildet Mine applikasjoner klikker du på applikasjonen og klikker på Åpne.
  • På startskjermbildet klikker du på . På skjermbildet Alle applikasjoner skyver du til kategorien Nedlastet og klikker på applikasjonen.

Avinstallere en applikasjon

Du kan avinstallere en applikasjon du har lastet ned og installert fra Android Market.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Market.
  2. Trykk på og klikk på Mine appilkasjoner.
  3. Klikk på applikasjonen du vil avinstallere, og klikk på Avinstaller.
  4. Når du blir bedt om det, klikker du på OK.

Få hjelp

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om Android Market, trykker du på og klikker på Hjelp. Nettleseren vil føre deg til Android Market-hjelpeområdet.