Finne frem med kart
APPER OG FUNKSJONER

Finne frem med kart

Når du åpner Google-kart, kan du enkelt finne plasseringen din på kartet eller sjekke steder i nærheten ved å panorere og zoome inn og ut på kartet.

Viktig: Hvis du vil finne plasseringen din med Google-kart, må du aktivere plasseringskilder.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kart.
  2. Klikk på for å vise gjeldende plassering. Den blå markøren viser din gjeldende plassering på kartet.
  3. Gjør ett av følgende:
    Bevege deg Sveip fingeren i en hvilken som helst retning på skjermen for å vise plasser i nærheten på kartet.
    Bruke kompassmodus Klikk på for å bytte til kompassmodus. I kompassmodus endres kartet til en vinklet visning og orienterer seg selv avhengig av hvilken retning du er vendt i.
    Zoom inn
    • Plasser tommelen og pekefingeren på toppen av området du vil zoome inn på, og spre fingrene dine over kartet.
    • Klikk på .
    • Dobbeltklikk på området på kartet du vil zoome inn på.
    Zoom ut
    • Klem tommelen og pekefingeren sammen på kartet for å zoome ut.
    • Klikk på .
    Vise informasjon for en tilfeldig plassering
    1. Trykk på og hold en plassering på kartet. En ballong åpnes over plasseringen, med adressen og en miniatyr fra gatevisning (hvis tilgjengelig).
    2. Klikk på ballongen for å se mer batteriinformasjon.

Du kan hente retningslinjer til stedet, se etter interessepunkter i nærheten, og andre ting.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme