Få veibeskrivelser

Få detaljerte instruksjoner for kjøre- eller spaserturer til destinasjonen.

Få veibeskrivelser fra gjeldende plassering

1. I Locations søker du etter ønsket destinasjon.
    Tips: Har du lagret dine footprints? Du kan også angi et footprint som destinasjon. Det er bare å gå til kategorien Footprints og velge et footprint.
  2. Klikk på Veibeskrivelser.
  3. Velg hvordan du vil komme deg til destinasjonen. Kartet åpnes og viser ruten til destinasjonen.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Nederst på skjermen klikker du på eller for å følge ruten til destinasjonen.
    • Skyv veibeskrivelseslinjen oppover, og klikk på instruksjonene for å følge ruten til destinasjonen.
    Merk: Hvis du har navigering avkjøring for avkjøring for det landet, trykker du på og klikker på Naviger for å starte navigering avkjøring for avkjøring.

Få veibeskrivelser ved å angi en start- og sluttplassering

1. Mens du viser kartet, trykker du på og klikker på Veibeskrivelser.
  2. Klikk på tekstboksen Min plassering, og søk etter ønsket startplassering.
  3. Klikk på tekstboksen Sluttpunkt, og søk etter ønsket destinasjon.
  4. Klikk på Kjører eller Går, avhengig av hvordan du vil ta deg til destinasjonen
  5. Gjør ett av følgende:
    • Nederst på skjermen klikker du på eller for å følge ruten til destinasjonen.
    • Skyv veibeskrivelseslinjen oppover, og klikk på instruksjonene for å følge ruten til destinasjonen.
    Merk: Hvis du har navigering avkjøring for avkjøring for det landet, trykker du på og klikker på Naviger for å starte navigering avkjøring for avkjøring.