Søke etter et interessepunkt

Du kan søke etter navnet på et etablissement, en gate eller en by. Foreslåtte samsvar fra databasen, footprints og tidligere søkte elementer vises.
  1. I Locations trykker du på -knappen.
  2. Klikk på Locations.
  3. Angi hva du vil søke etter. Samsvarende etablissementer vises sortert etter avstand fra gjeldende plassering.
  4. Hvis du ikke ser det du leter etter, klikk på for å utvide søket.
  5. Klikk på et etablissement for å få veibeskrivelser, vise på kartet og mer.