Om Kalender

Aldri glemme en viktig avtale igjen. Bruk Kalender-applikasjonen til å planlegge hendelser, møter og avtaler.

Du kan sette opp HTC Rhyme slik at den er synkronisert med følgende typer kalendere:

• HTC Rhyme logger du deg på Google-kontoen slik at du kan synkronisere Kalender-applikasjonen med Google-kalenderen online. Du kan legge til flere Google-kontoer.
  • Hvis du bruker Microsoft Outlook på datamaskinen, kan du sette opp HTC Sync på datamaskinen for synkronisering av Outlook-kalenderen med Kalender-applikasjonen.
  • Hvis du har en Microsoft Exchange ActiveSync-konto og du har lagt den til på HTC Rhyme, kan du synkronisere Kalender-applikasjonen med dine Exchange ActiveSync-kalenderhendelser.

Hvis du er logget på Facebook, vil fødselsdager og hendelser vises i Kalender.