KOMMUNIKASJON
Endre innstillinger for e-postkontoen
KOMMUNIKASJON

Endre innstillinger for e-postkontoen

1. Bytt til e-postkontoen du vil endre e-postinnstillinger for.
  2. Trykk på og klikk deretter på Mer > Innstillinger.
  3. Velg mellom følgende:
    Kontoinnstillinger Endre innstillingene for e-postkontoen, for eksempel navnet, e-postadressen, passordet og beskrivelsen.
    Generelle innstillinger Angi skriftstørrelsen når du leser e-postmeldinger, aktiverer, deaktiverer eller angir signaturen, angir kontoen som standard e-postkonto og angir hvor du vil lagre e-postvedlegg.
    Send og motta Angi synkroniseringsinnstillinger for innkommende og utgående e-postmeldinger, for eksempel maksimum størrelsesgrense, oppdateringsplan og annet.
    Varslingsinnstillinger Angi innstillinger for e-postvarsling.
    Slett konto Klikk for å slette e-postkontoen.
  4. Trykk på for å lagre endringene dine.

Slette en e-postkonto

1. Bytt til e-postkontoen du vil slette.
  2. Trykk på , og klikk deretter på Mer > Innstillinger > Slett konto.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme