Arbeide med Exchange ActiveSync e-post

Du kan lese, svare på, sende og administrere din jobbrelaterte e-post på samme enkle måte som med en POP3/IMAP-konto. I tillegg kan du bruke noen kraftige Exchange-funksjoner.

Flagge en e-postmelding

• Mens du viser innboksen, klikker du på ikonet med hvitt flagg som vises til høyre for en e-postmelding. Ikonet blir rødt etter at du har flagget e-postmeldingen.
  • Mens du leser en e-postmelding, kan du også klikke på flaggikonet i e-posten.

Angi status for Borte fra kontoret

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Trykk på og klikk på Mer > Borte fra kontoret.
  3. Klikk i boksen, og merk av for Borte fra kontoret.
  4. Angi datoer og klokkeslett for perioden du vil være borte fra kontoret.
  5. Angi autosvarmeldingen.
    Tips: Du kan også sende autosvarmeldinger til eksterne mottakere, dvs. som ikke har adresser på samme Microsoft Exchange-server.
  6. Klikk på Lagre.

Sende en møteforespørsel

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Gå til kategorien Møteinnkallinger og klikk på .
  3. Angi møtedetaljene.
  4. Klikk på Lagre.