Administrere e-postmeldinger

Slette en e-postmelding

1. I innboksen trykker du på og holder meldingen du vil slette.
  2. På alternativmenyen klikker du på Slett.

Velge flere e-postmeldinger

1. Klikk på avmerkingsboksene for e-postmeldinger for å merke dem.
  2. Velg hva du vil gjøre med de valgte meldingene: Marker som lest (eller marker Marker som ulest), Slett eller Flytt til en annen mappe.
Merk: Du kan ikke flytte to eller flere e-postmeldinger samtidig når du er i den forente (Alle kontoer) innboksen.

Flytte flere e-postmeldinger til en annen mappe

1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. Klikk på avmerkingsboksene i e-postmeldingene du vil flytte.
  3. Klikk på Flytt til, og klikk på mappen du vil flytte e-postmeldingene til.

Flytte en e-postmelding etter lesing

1. Mens du viser e-post, klikker du på Flytt til.
  2. Klikk på mappen du vil flytte e-postmeldingen til.

Slette alle meldinger

1. Klikk på avmerkingsboksen i en hvilken som helst e-melding.
  2. Trykk på , og klikk deretter på Merk alt.
  3. Klikk på Slett.

Bytte til andre e-postmapper

1. Klikk på .
  2. Klikk på e-postmappen som inneholder e-postmeldingene du vil vise.