Sjekke E-post-innboksen
Administrer alle dine e-postkontoer på ett sted

Sjekke E-post-innboksen

Når du åpner applikasjonen E-post, vises innboksen for en av e-postkontoene du har satt opp på HTC Rhyme.

Hvis du vil bytte mellom e-postkontoer, klikker du på linjen som viser gjeldende e-postkonto og klikker på en annen konto.

Vise den forente innboksen for alle dine e-postkontoer

Du kan vise e-postmeldinger fra alle dine kontoer på bare ett sted uten at du må bytte mellom forskjellige kontoer.

Klikk ganske enkelt på linjen som viser gjeldende e-postkonto, og klikk på Alle kontoer. E-postmeldinger er fargekodet slik at du enkelt kan se hvilke e-postkontoer de tilhører.
Merk: Opptil 15 e-postkontoer kan vises i den forente innboksen.

Bytte mellom forskjellige visninger av innboksen

Hvis du har mange e-postmeldinger, kan det ta litt tid å bla gjennom den lange listen og finne en enkelt e-postmelding eller tilknyttede meldinger. Bruk kategoriene i E-post-applikasjonen til å sortere e-postmeldingene dine i forskjellige kategorier.
Hvis du vil bla gjennom e-postmeldingen på en enklere måte, klikker du på en av følgende kategorier for å endre innboksvisningen:

Mottatt

Viser e-postmeldinger som enkeltstående elementer.

Tråd

Viser e-postmeldinger som samtaler, gruppert i henhold til emnelinjen. Klikk på et emne i listen for å vise e-postsamtalen.

Favoritter

Viser alle e-postmeldinger fra en kontaktgruppe. Når du skal velge hvilken gruppe du vil vise, trykker du på , klikker på Vis og velger en gruppe.

Ulest

Viser uleste meldinger.

Markert (kun Exchange ActiveSync)

Viser alle flaggede meldinger.

Inviterte eller Møteinnkallinger (kun Exchange ActiveSync)

Viser møteinvitasjoner du ennå ikke har godtatt eller avslått.

Vedlagt

Viser alle meldinger som har vedlegg.

Merk: Kan du ikke se ønsket kategori? Trykk på og hold en kategori og vent på at skjermen viser de andre kategoriene. Klikk på og hold en kategori, og dra den dit du vil plassere den.

Oppdatere en e-postkonto

Uansett hva de automatiske synkroniseringsinnstillingene er, kan du når som helst synkronisere dine sendte og mottatte e-postmeldinger manuelt.

• Mens du er i kontoen du vil synkronisere, trykker du på og klikker på Oppdater.
  • Hvis du har flere e-postkontoer, kan du oppdatere alle sammen samtidig. Gå til innboksen Alle kontoer først. Trykk deretter på og klikk på Oppdater.

Sortere e-postmeldinger

Du kan sortere e-postmeldinger etter mottatt dato, prioritet, emne, avsender eller størrelse.

I e-postkontoens innboks trykker du på , klikker på Sorter og velger mellom sorteringsalternativene.

Bla raskt gjennom innboksen

Hvis du har en lang liste over e-postmeldinger i innboksen, er det kanskje ikke så enkelt å bla gjennom listen og finne ønsket e-postmelding. Du kan bla raskt gjennom innboksen ved hjelp av fingerbevegelser.
  1. Velg en sorteringsrekkefølge for visning av e-postmeldinger.
  2. Trykk på og hold to fingre på en e-postmelding, og dra lett oppover eller nedover uten å løfte fingrene. Skjermen hopper deretter til settet av e-postmeldinger basert på din valgte sorteringsrekkefølge.