Legge til en Microsoft Exchange ActiveSync-konto

Du kan legge til en eller flere Microsoft Exchange ActiveSync -kontoer på HTC Rhyme. Du kan synkronisere med Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack (SP2) eller senere.
Merk: Du kan legge til opptil 15 Exchange ActiveSync -kontoer på HTC Rhyme.
  1. På startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis dette er første gang du legger til en e-postkonto i E-post, klikker du på Microsoft Exchange ActiveSync på skjermbildet Velg en e-postleverandør.
    • Hvis du allerede har lagt til en e-postkonto i E-post, trykker du på og klikker på Mer > Ny konto. Hvis skjermbildet Velg en e-posttilbyder vises, klikker du på Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Angi Exchange ActiveSync -kontodetaljer og klikk på Neste. Hvis firmaets Exchange-server ikke støtter automatisk søk, må du angi innstillinger for Exchange-serveren etter at du har klikket på Neste. Be din Exchange Server-administrator om detaljer.
  4. Velg typene informasjon du vil synkronisere. Velg også hvor ofte du vil oppdatere og synkronisere e-post til HTC Rhyme, og klikk deretter på Neste.
  5. Skriv inn kontonavnet, og klikk deretter på Fullfør oppsett.