Legge til en POP3/IMAP-e-postkonto
Administrer alle dine e-postkontoer på ett sted

Legge til en POP3/IMAP-e-postkonto

1. På startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis dette er første gang du legger til en e-postkonto i E-post, klikker du på Annet (POP3/IMAP) på skjermbildet Velg en e-posttilbyder .
    • Hvis du allerede har lagt til en e-postkonto i E-post, trykker du på og klikker på Mer > Ny konto. Hvis skjermbildet Velg en e-posttilbyder vises, klikker du på Annet (POP3/IMAP).
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for e-postkontoen, og klikk deretter på Neste.
  4. Hvis du har satt opp en kontotype som ikke vises i den interne databasen, blir du bedt om å angi flere detaljer.
  5. Skriv inn kontonavnet og ditt eget navn, og klikk deretter på Fullfør oppsett.