Vise Gmail-innboksen

Alle dine mottatte e-poster blir levert i innboksen din.
På startskjermbildet klikker du på > Gmail. Gmail-innboksen vil deretter åpnes.
Arkiver, slett eller lag en etikett for flere samtaler Klikk på før e-postmeldingen eller samtalen. Klikk deretter på skjermknappene nederst for å velge hva du vil gjøre med de valgte meldingene eller samtalene.
Vis klasser, sendte meldinger og andre etiketter Klikk på Innboks øverst til venstre på skjermen, og klikk på en annen etikett (for eksempel Sendt, Kladd eller en egendefinert etikett) for å vise meldinger og samtaler.
Bytt til din andre Gmail-konto Klikk på gjeldende konto øverst til høyre på skjermen, og klikk på en annen konto du vil bytte til.
Oppdater innboksen Trykk på og klikk på Oppdater.