Bruke Facebook-chat

Chat med dine Facebook-venner direkte fra HTC Rhyme.
Viktig: Du må være logget på Facebook før du bruker Facebook-chat.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Fb-chat. Skjermbildet Facebook-chat åpnes når gjeldende samtaler med Facebook-venner vises, sammen med vennegrupper.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på navnet til en venn for å fortsette samtalen.
    • Klikk på bildet av en venn for å vise personens Facebook-profil, -vegg og -opplastinger.
    • Klikk på kategorien Logg for å vise en liste over tidligere samtaler. Tallet på kategoriikonet angir hvor mange meldinger som er ulest.
    • Trykk på og klikk på Innstillinger for å velge å skjule frakoblede venner og velge varslingsinnstillinger.

Legge til Facebook Chat-widgeten

Legg til Facebook Chat-widgeten på startskjermbildet slik at du enkelt kan chatte med dine Facebook-venner.