Hygge deg med Facebook i Friend Stream

Post statusoppdateringer, skriv meldinger på dine venners Facebook-vegger, eller del din plassering med sosiale nettverk.

Poste en melding på en venns Facebook-vegg

Skriv raskt en veggpost til dine Facebook-venner i Friend Stream.
  1. I Friend Stream klikker du på > Facebook.
  2. Klikk på > Min vegg og klikk på en venn på listen.
  3. Skriv inn meldingen.
  4. Klikk på for å legge ved et fotografi.
  5. Klikk på Post.

Kommentere og like Facebook-postinger

Klikk på noens statusoppdatering i kategorien Alle oppdateringer, og gjør ett av følgende:
  • Klikk på et fotografi eller albumnavnet som vises i statusoppdateringen for å vise og kommentere albumfotografiene ved hjelp av Galleri-applikasjonen.
  • Klikk på Like hvis du liker personens statusoppdatering.
  • Klikk på tekstboksen og angi hva du mener om personens statusoppdatering.

Dele plasseringen din med Facebook-venner

Spise ut i din favorittrestaurant? Fortell vennene dine hvor du er, og inviter dem over.
Viktig:
  • Du må være pålogget Facebook for HTC Sense for å bruke denne funksjonen i Friend Stream.
  • For å finne plasseringen din må du også aktivere plasseringsskilder i Innstillinger > Plassering.
  1. Gå til kategorien Plasseringer og klikk deretter på .
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på et sted på listen.
    • Klikk på , skriv inn gjeldende plasseringsnavn og beskrivelse, og klikk deretter på Ferdig.
  3. Klikk på Sjekk inn.
  4. På neste skjermbilde kan du legge til statusmeldingen din og til og med merke vennene du er sammen med.
  5. Når du er ferdig, klikker du på Sjekk inn.