Bruke Friend Stream
Se hva som foregår i alle dine sosiale nettverk

Bruke Friend Stream

Friend Stream kobler deg til dine sosiale nettverk. Del og få oppdateringer fra venner i populære nettverk som Facebook og Twitter i en enkelt omgang. Med Friend Stream kan du enkelt spore dine venners statusmeldinger, fotoopplastinger, varslinger og andre ting – eller kommentere og poste dine egne.
Viktig: Du må være pålogget minst én sosial nettverkskonto for å bruke Friend Stream.
På startskjermbildet klikker du på > Friend Stream. Friend Stream åpnes i kategorien Alle oppdateringer.

Når du klikker på noens statusoppdatering, kan du:

• Vis tweeten. Hvis det finnes en delt webkobling, vil du også se den postede websiden rett under tweeten.
  • Skrive en kommentar. Like noens Facebook-postinger.
  • Se på noens albumfotografier.

Når du klikker på noens fotografi eller navn, kan du:

• Sjekk personens profildetaljer.
  • Se på personens Facebook-vegg.
  • Sjekke personens postede tweets.

Klikk på for å vise poster fra et bestemt sosialt nettverk.

Skyv til de andre kategoriene for å vise flere alternativer. Du kan trykke på og deretter klikke på Innstillinger > Rediger kategorier for å tilpasse kategoriene i Friend Stream.

Oppdatere statusen

Du kan oppdatere statusen samtidig på alle sosiale nettverkskontoer du er pålogget.

1. I kategorien Alle eller Varslinger klikker du på .
  2. Angi statusoppdateringen din.
  3. Hvis du ikke vil sende statusoppdateringen til alle dine sosiale nettverkskontoer, klikker du på og fjerner merket for de sosiale nettverkene du ikke vil ha med.
  4. Klikk på Ferdig.
  5. Klikk på og velg hva du vil legge ved tweeten eller statusoppdateringen.
  6. Klikk på Post.

Sjekke varslinger fra dine sosiale nettverk

Skyv til kategorien Varslinger for å se en enkelt feed av varslingene dine fra forskjellige sosiale nettverk. Det kan være en kommentar på din Facebook post, en omtale eller en direktemelding i Twitter, et tagget bilde av deg med mer.

Vise lister over venner og sosiale grupper

1. I kategorien Alle oppdateringer trykker du på og klikker på Venner.
  2. Klikk på for å velge et sosialt nettverk du vil vise.
  3. Rull gjennom listen over venner, eller skyv fingeren over de nederste kategoriene for å se forskjellige lister og grupper.

Om Friend Stream-widgeten

Bruk Friend Stream-widgeten slik at du enkelt kan oppdatere statusen din og vise andre personers statusoppdateringer direkte på startskjermbildet. Hvis du vil følge med på bare én persons Facebook-oppdateringer, kan du legge til Friend Channel-widgeten. Du finner den i oppsettalternativene for Friend Stream-widgeten.