Facebook for HTC Sense

Med Facebook for HTC Sense kan du:

• Se alle dine Facebook-kontakter og deres umiddelbare statusoppdateringer i Kontakt.

Når du klikker på en kontakt i Kontakt, skyver du til kategorien Oppdateringer for å se oppdateringer som postede statusmeldinger, opplastinger og profilendringer.

Når det er en varsling om kontaktens fødselsdag, kan du klikke på varslingen for å sende en gratulasjonsmelding.

• Se Facebook-fotografier direkte i Galleri-applikasjonen.

Du kan også laste opp ett eller flere fotografier til Facebook og deretter tagge og legge til bildetekster.

Når du får vist albumene til en Facebook-venn, kan du også dele en kobling til et bestemt album eller kommentere albumfotografiene.

• Sjekk dine venners Facebook-statusoppdateringer i Friend Stream.
  • Vis Facebook-hendelser og dine venners fødselsdager i Kalender-applikasjonen.
Merk:
  • Når du logger på Facebook-kontoen automatisk fra innstillingene for Kontoer og synkronisering eller Facebook-applikasjonen (forhåndsinstallert eller nedlastet fra Android Market), blir du automatisk logget på Facebook for HTC Sense.
  • Du må kanskje autorisere at Facebook for HTC Sense kan koble til din Facebook-konto.