Sende kontaktinformasjon som et vCard

Du kan enkelt dele din egen kontaktinformasjon med andre eller dele en kontakt fra HTC Rhyme.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Gjør ett av følgende:
    Hvis du vil sende Gjør du slik
    Noens kontaktinformasjon Trykk på og hold navnet på kontakten (ikke ikonet eller fotografiet) med kontaktinformasjonen du vil sende, og klikk deretter på Send kontakt som vCard.
    Din kontaktinformasjon Trykk på og hold Min profil og klikk på Send min profil.
  3. Fra de tilgjengelige alternativene velger du hvordan du vil dele vCard.
  4. Velg typen informasjon du vil sende, og klikk deretter på Send.

Sende flere kontaktkort

Du kan enkelt dele din egen kontaktinformasjon for flere kontakter fra HTC Rhyme.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Trykk på og klikk på Send kontakter.
  3. Velg kontaktene med informasjonen du vil dele, og klikk på Send.
    Tips: Hvis du ikke kan se Send-knappen mens skjermtastaturet er åpent, trykker du på for å lukke tastaturet.
  4. Velg hvordan du vil sende kontaktkortene:
    Bluetooth Klikk på Søk etter enheter, og klikk på enheten du vil sende kontaktkortene til. Følg skjermmeldingene på HTC Rhyme og den andre enheten for å koble dem sammen og sende filene.
    E-post Lag og send e-postmeldingen med kontaktkortene vedlagt.