Søke etter kontakter

I tillegg til å søke etter kontakter basert på navn eller e-postadresse, kan du angi at Kontakt-applikasjonen skal søke med andre kriterier, for eksempel gruppenavn eller firma.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Trykk på og klikk på Innstillinger > Søk i kontakter etter.
  3. Velg typene søkekriterier du vil søke etter, og klikk på Ferdig.

Når du utfører søket, angir du ganske enkelt de første få tegnene i elementet du søker etter, i søkeboksen. Matchende kontakter vil deretter bli oppført.