KOMMUNIKASJON
Legge til en ny kontakt
KOMMUNIKASJON

Legge til en ny kontakt

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på Navn-feltet og angi kontaktnavnet.
    Tips: Klikk på hvis du vil angi kontaktens fornavn, mellomnavn og etternavn separat. Avhengig av kontakttypen kan du også legge til et navneprefiks (for eksempel Mr. eller Ms.) eller et navnesuffiks (for eksempel Ph.D., Jr eller Sr).
  4. Velg Kontakttype, for eksempel Google eller Exchange ActiveSync. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
    Merk: Noen felt er kanskje ikke tilgjengelige når du legger til kontakter på SIM-kortet.
  5. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.

Trykk på hvis du vil lukke skjermtastaturet først, og enkelt rulle gjennom de andre feltene.

6. Klikk på Lagre.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme