KOMMUNIKASJON
Kontaktliste
KOMMUNIKASJON

Kontaktliste

Kontakt-applikasjonen viser alle kontakter som er lagret på HTC Rhyme og fra onlinekontoene du er pålogget. Når du åpner Kontakt etter at du har logget deg på en ny konto, blir du spurt om du vil legge til kontakter fra den kontoen på kontaktlisten.

Din kontaktliste viser også kontakter som er lagret på ditt SIM-kort (vanligvis markert med SIM-kortikonet ).

Du kan:
  • Åpne profilen og rediger din egen kontaktinformasjon.
  • Opprette, redigere eller finne kontakter.
  • Se statusoppdateringer fra venner i dine sosiale nettverkskontoer, for eksempel Facebook og Twitter.
  • Klikk på en kontakts navn for å åpne kontaktdetaljskjermbildet for den kontakten.
  • Se et varslingsikon som for eksempel når en kontakt har sendt deg nye meldinger eller når det er kontaktens fødselsdag.
  • Sjekk hvem som er online på Google Talk. Online statusikoner vises hvis du er pålogget Google Talk på HTC Rhyme. For eksempel betyr at kontakten er tilgjengelig for å chatte.

Filtrere kontaktlisten

Du kan velge å vise kontakter fra bare bestemte kontotyper, for eksempel Google-kontakter eller Facebook-kontakter).
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. I kategorien Kontakter klikker du på på øverste linje for å vise en liste over onlinekontoene dine.
  3. Velg onlinekontoene som inneholder kontaktene du vil vise i kontaktlisten, og trykk på for å lagre det merkede området.
  4. Hvis du vil se flere alternativer om sortering av kontaktene dine, trykker du på og klikker på Innstillinger.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme