KOMMUNIKASJON
Overføre kontakter fra den gamle telefonen
KOMMUNIKASJON

Overføre kontakter fra den gamle telefonen

Det er enkelt å overføre kontakter fra den gamle telefonen til HTC Rhyme via Bluetooth. Avhengig av den gamle telefonens modell kan du også overføre andre typer data, for eksempel kalenderhendelser og tekstmeldinger, til HTC Rhyme.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Overfør.
  2. Klikk på Neste for å begynne.
  3. Velg navn og modell for din gamle telefon.
  4. Slå på Bluetooth på den gamle telefonen, og sett den i synlig modus.
  5. HTC Rhyme klikker du på Neste for å fortsette. HTC Rhyme slår automatisk på Bluetooth og søker etter Bluetooth-enheter.
  6. Fra enhetslisten velger du den gamle telefonen og klikker på Neste. HTC Rhyme prøver deretter å pare med den gamle telefonen. Du vil se et sikkerhetspassord på skjermen.
  7. Angi dette passordet på den gamle telefonen, eller bekreft det.
  8. Merk av for Kontakter (og andre typer data du vil importere), og klikk deretter på Neste.
  9. Når HTC Rhyme er ferdig med å importere data, klikker du på Ferdig.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-transfer_data