Legge til en sosial nettverkskonto
Innstillinger og tjenester

Legge til en sosial nettverkskonto

Hoppet du over registrering på sosiale nettverkskontoer (for eksempel Facebook, Twittereller Flickr) da du slo på og satte opp HTC Rhyme for første gang? Du kan fortsatt legge til disse kontoene.

1. På startskjermbildet trykker du på og velger deretter Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Legg til konto, og velg deretter kontotypen du vil legge til.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere kontoinformasjonen.
Den sosiale nettverkskontoen blir deretter lagt til på listen på skjermbildet Kontoer og synkronisering. Avhengig av hvordan du konfigurerte kontoen kan den nye informasjonen begynne å bli synkronisert med HTC Rhyme.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-accounts_sync-add_social_network_account