Noen nyttige ting å vite

Hvorfor blir jeg bedt om å logge meg på kontoen min igjen?

Hver gang et tidsintervall (omtrent 20 minutter) er forbi, blir du bedt om å logge deg på HTC Watch-kontoen før du kan fortsette å lese eller kjøpe videoer eller få tilgang til enkelte innstillinger. Dette er en forholdsregel for å sjekke identiteten din og være sikker på at du bekrefter at det er din konto.

Hvor lang er leieperioden til en video?

Avhengig av studioets vilkår og landet du lastet ned videoen fra, er leieperioden enten 24 eller 48 timer fra første visning.

Hvis du ikke ser på videoen med det samme, har du opptil 30 dager på deg før leieperioden utløper.

Hvorfor tillater ikke HTC Watch at jeg fjerner en enhet og legger til en ny?

Fjerning er tilgjengelig hver 120. dag når du allerede har nådd maksimalt fem HTC-enheter på kontoen.

Hvordan fjerner jeg HTC Watch-kontoen fra enheten?

1. I Watch-applikasjonen trykker du på og klikker på Innstillinger > Konto.
  2. Klikk på Fjern konto.

Du kan også gå til Innstillinger > Kontoer og synkronisering for å fjerne HTC Watch-kontoen.