Sjekke eller endre innstillinger

I Watch-applikasjonen trykker du på og klikker på Innstillinger.
Konto Endre kontoinnstillingene.
Oppdater widget når åpnet Merk av eller fjern merket for dette alternativet, avhengig av om du vil at Watch-widgeten skal oppdateres automatisk.
Mine kjøp Kontroller kjøpshistorikken.
Betalingsmetoder Rediger eller slett kredittkortinformasjonen.
Enhetsbehandling

Når du laster ned videoer fra videobutikken, vil HTC-enheten legges til automatisk på HTC Watch-kontoen. Hvis du eier mer enn én HTC-enhet som har tilgang til HTC Watch, kan du laste ned og se på videoer på opptil fem enheter.

Klikk på Fjern enhet hvis du vil oppheve koblingen og fjerne en HTC-enhet fra kontoen.

Kontroller butikkregion på nytt Hvis du reiser til en annen region, kan du angi at applikasjonen skal oppdage plasseringen din igjen for å fastslå videobutikkregionen du kan leie eller kjøpe videoer fra.