Leie eller kjøpe en video
Innstillinger og tjenester

Leie eller kjøpe en video

Faktureringsinformasjonen vil lagres iHTC Watch-kontoen slik at du ikke behøver å oppgi den hver gang du leier eller kjøper.
  1. Mens du viser sammendraget av en video, klikker du på for å leie eller på for å kjøpe videoen.

Mens du blar gjennom videovalgene, kan du også klikke på de aktuelle knappene for å leie eller kjøpe en video.

2. Hvis dette er første gang du leier eller kjøper, klikker du på Legg til et betalingskort og angir kredittkortdetaljer og faktureringsadresse.
    Viktig: Sørg for å bruke et kredittkort som er registrert i samme region som HTC Watch-kontoen din er knyttet til.
  3. Bekreft at du vil leie eller kjøpe.
  4. Klikk på Last ned.
Du kan gå til biblioteket for å sjekke nedlastingene dine.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme