Bla gjennom videobutikkvalg

Utforsk katalogen i HTC Watch-videobutikken. Bla gjennom TV-show og filmer som er tilgjengelige for leie eller kjøp. Du kan også vise trailere for utvalgte videoer.
  1. På hovedskjermbildet i Watch klikker du på .
  2. Bla gjennom de anbefalte og presenterte valgene, eller bla etter kategori.
    Tips: Hvis du vil foreta et hurtigsøk, trykker du på og angir en tittel for det du ser etter.
  3. Klikk på en video for å vise et sammendrag av innholdet.
Lei eller foreta et kjøp når du er klar.

Se på en trailer

Hvis du ser ikonet mens du viser et sammendrag av en video, betyr det at det finnes en trailer for videoen. Klikk på ikonet for å se på traileren.

Anbefale en video

Mens du viser sammendraget av en video, kan du enkelt anbefale videoen til familie eller venner ved å dele koblingen. Du kan sende den i e-post, poste den på sosiale nettverk eller dele den på andre måter.
Klikk på , og velg deretter hvordan du vil dele koblingen.