Dele medier på hjemmenettverket
Fang video i sakte film, og del den på TV

Dele medier på hjemmenettverket

Del fotografier, videoer og musikk med en utvidet krets av venner i hjemmenettverket. Koble ganske enkelt telefonen til nettverket, og vis øyeblikkelig dine fotografier og videoer på en stor TV-skjerm, eller begynn å direkteavspille dine favorittmusikkspor på stereoanlegghøyttalere – alt via DLNA. Hvis du vil ha mer informasjon om DLNA, besøk www.dlna.org.
Viktig: Før du deler medier gjennom nettverket:
  • Koble telefonen til nettverket via Trådløsnett.
  • Koble TV eller høyttalere til nettverket. Slå opp i dokumentasjonen som fulgte med TVen eller høyttalerne.
  1. Åpne applikasjonen Galleri eller Musikk.
  2. Finn frem til mediet du vil dele, og klikk på det.
  3. Mens du viser fotografiet eller spiller av videoen, klikker du på skjermen for å vise avspillingskontrollene, og klikker på . Hvis du spiller av musikk, trykker du på og klikker på Utdata.
  4. Velg enheten på nettverket der du vil spille av medier.
  5. Så snart du er koblet til den andre enheten, kan du klikke:
    Kontroller Til
    Spill av mediene på den andre enheten.
    Ta pause i medieavspillingen.
    Spill av forrige mediespor.
    Spill av neste mediespor.
    Mer Vis flere alternativer, for eksempel visning av mediedetaljer.
    Bland musikkspillelisten.
    Velg en gjentakelsesmodus for musikkspor.
    Juster medievolumet på den andre enheten.
    Koble til en annen foto/video-spiller på nettverket.
    Koble telefonen fra den andre enheten.
Tips: Mens du spiller av medier på en annen enhet, kan du trykke på og gjøre andre ting på HTC Rhyme.