Dele musikk ved hjelp av Bluetooth

Du kan velge en sang fra Musikk-applikasjonens bibliotek og sende den til noen andres enhet eller datamaskinen din ved hjelp av Bluetooth.

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Bla etter sangen som du vil sende via Bluetooth, og spill den av igjen.
  3. På skjermbildet Spiller nå trykker du og klikker på Del (eller Mer > Del).
  4. Klikk på Del fil > Bluetooth.
I de neste trinnene blir du bedt om å slå på Bluetooth på HTC Rhyme og koble til den mottakende Bluetooth-enheten slik at musikk kan sendes.