Opprette en spilleliste
APPER OG FUNKSJONER

Opprette en spilleliste

Gjør musikkopplevelsen din personlig ved å opprette musikkspillelister. Opprett en spilleliste som bare inneholder favorittsangene dine, eller opprett en som passer til sinnsstemningen din for dagen. Du kan opprette så mange spillelister du vil.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på > Spillelister.
  3. Klikk på .
  4. Angi et spillelistenavn.
  5. Hvis du vil legge til sanger, klikker du på .
  6. Klikk på for å velge en kategori, og bla etter sangene.
  7. Merk av i avmerkingsboksene for sangene du vil legge til på spillelisten, og klikk deretter på Legg til.
  8. Klikk på Lagre.

Spille av sangene i en spilleliste

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på > Spillelister.
  3. Klikk på en spilleliste, og klikk på sangen du vil spille av først.
Når du klikker på en sang i listen for å spille den av, oppdateres skjermbildet Spilles nå med sanger fra spillelisten.

Administrere spillelister

Etter at du har opprettet en spilleliste, kan du legge til flere sanger i den, omorganisere rekkefølgen, og mye annet.

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på > Spillelister, og klikk på spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på og klikk på Rediger spilleliste.
    Legg til sanger
    1. Klikk på .
    2. Klikk på for å velge en kategori, og bla etter sangene.
    3. Merk av i avmerkingsboksene for sangene du vil legge til på spillelisten, og klikk deretter på Legg til.
    Ordne sanger Trykk og hold på på slutten av sangtittelen du vil flytte. Når raden er fremhevet, drar du den til en ny plassering og slipper.
    Slett sanger Velg avmerkingsboksene for sanger du vil fjerne fra spillelisten.
    Endre spillelistenavn Skriv inn det nye navnet på spillelisten i titteltekstboksen.
  4. Klikk på Lagre.

Slette spillelister

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på > Spillelister.
  3. Trykk på og deretter på Slett spillelister.
  4. Velg spillelistene du vil slette, og klikk deretter på Slett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-music-create_playlist